nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kylie Jennernek kislánya született

Kylie Jennernek kislánya született

Kylie Jenner eddig is titokzatoskodott a terhességével kapcsolatban, most viszont az Instagramján jelentette be, hogy kislánya született.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kylie Jenner azért akarta visszatartani a terhességével kapcsolatos információkat, mert tervei szerint tévéműsora, a Life of Kylie új évada fog majd erről szólni. Azért lehetett tudni róla, hogy gyereket vár, ahogy arról is, hogy az apa Travis Scott rapénekes. A baba február 1-jén meg is született. Ezt már Jenner sem akarta eltitkolni, ezért írt róla egy jegyzetet az Instagramra.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ebben azt írja, imádta a terhességét, és ez az időszak megváltoztatta az életét. Kislánya nevét egyelőre nem árulta el, csak azt, hogy egészséges. Egy videót is nyilvánosságra hozott, amit a kicsinek címzett:

(via Blikk)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon