Sztárok

Gyönyörű nő lett Rába Tímea lánya

Alig hiszünk a szemünknek: Rába Tímea 16 éves lánya már kész nő, gyönyörű hölggyé cseperedett Nina. Az édesanyja méltán büszke rá, ráadásul nemrég a nyomdokaiba lépett, modellkedni kezdett.

Rába Tímea lánya 13 évesen kezdett el modellkedni. Nina nemsokára 16 esztendős lett, már profin pózol a kamerák előtt, akárcsak édesanyja ennyi idősen. „A kifutók világa azonban nem vonz, inkább a fotómodellkedés érdekel. Remélem, hogy egyszer a nemzetközi szakma is megismeri majd a nevem” – nyilatkozta néhány évvel ezelőtt Nina, aki kész nővé cseperedett azóta. 

#AMNESIA❤️

Tóbiás Nina (@tobiasnina) által megosztott bejegyzés,

A fiúknak azonban rossz hírünk van, hiszen mint az Nina közösségi oldaláról kiderül, foglalt a szíve, szerelmét pedig büszkén mutogatja. 

Legnagyobb boldogságom💘

Tóbiás Nina (@tobiasnina) által megosztott bejegyzés,

A szépség általában előny, de van rossz oldala is. Édesanyja tanácsára Nina törölte magát a Facebook-ról, mert elmondásuk szerint többen is zaklatták, elmebeteg módon írogattak neki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top