Sztárok

Ambrus Attila: Szerencsém volt a nőkkel

A korábbi Viszkis rabló elárulta, hogyan élte túl hosszú börtönbüntetését női érintés nélkül.

Ambrus Attila ma már egy „megtért” ember: az ország egyik „legsikeresebb” bankrablója letöltötte büntetését, polgári foglalkozása van, és évek óta boldog házasságban él. Ám amikor tizenkét évre börtönbe kellett vonulnia, még nem tudta, hogy fogja kibírni a hosszú magányt.

Forrás: ambrusattilakeramia.hu

Forrás: ambrusattilakeramia.hu

„Piszok szerencsés vagyok, mert rengeteg élményem volt, ezek tartottak életben. Iszonyatos sok nő volt az életemben, és amikor rossz passzban voltam, rájuk gondoltam, és már rendben is volt minden” – mondta sejtelmesen a Borsnak a férfi.

Ambrus a feleségével egyébként kisbabát tervez, de a keramikus már az élete végét is átbeszélte párjával: azt szeretné, ha hamvait Csíksomlyón szórnék szét. „A halál az életünk része, ami mindenkit utolér, kit előbb, kit utóbb. Még sosem pergett le az életem filmje, pedig volt pár rázós helyzetem. Olyan vagyok, mint a macska, néhány életet már elhasználtam, és érzem, hogy még van egy-két dobásom” – magyarázta Ambrus Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top