nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kirakták Pintér Tibor társulatát a Sárgaházból

Kirakták Pintér Tibor társulatát a Sárgaházból

Eltérőek a vélemények, hogy Pintér Tibor színházának miért nincs januártól szerződése a várossal.
nlc
f Ajánlom

Arról ír a Blikk, hogy Szigetszentmiklós önkormányzata szerződést bontott Pintér Tibor Tenya Szigeti Színház nevű művészeti egyesületével. A Pest megyei település egyik önkormányzati képviselője a Facebookon egyenesen ünnepelte, hogy megszűnt a város szerződése Pintérrel, akinek a viselkedése a képviselő szerint nem volt méltó a városhoz.

Pintér Tibor Tenya szerint sokan már most hiányolják az előadásaikat Szigetszentmiklóson

Lázár Gergely, a helyiek által Sárgaháznak nevezett Városi Könyvtár és Közösségi Ház igazgatója elmondta, hogy a kulturális bizottság is megvitatta az ügyet, és jóváhagyta a szerződésbontást közös megegyezéssel, amely január elsejével lépett életbe. Továbbra is lehetséges az együttműködés a Sziget Színházzal, azonban minden új darabról egyedi megállapodást kell kötni.

A lap megkereste Pintér Tibort is, aki szerint a Szigeti Színház „kinőtte a kis befogadóképességű Szigetszentmiklósi Művelődési Ház kereteit, és miután társulata a Nemzeti Lovas Színház társulatának magja, ezért új utakat és befogadóhelyeket keresünk. A színház produkciói továbbra is láthatók lesznek az országban, sőt Szigetszentmiklóson is, ahol tudtommal már most nagyon hiányolják az általam vezetett társulat szórakoztató előadásait.”

Megosztás Facebookon