nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Pataky Attila: Nevetséges a nyugdíjam

Pataky Attila: Nevetséges a nyugdíjam

Összeget nem akar mondani Pataky Attila, de állítja, a nyugdíja a háza rezsijére sem elég.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Több nyugdíjat kap Pataky Attila, az Edda énekese, mint Nagy Feró vagy Koós János, mégis nevetségesnek tartja a juttatást annak fényében, hogy mennyit vontak le tőle a rendszerváltás előtti időszakban.

Pataky Attila nyugdíjából nem futná a háza fenntartására sem

Pataky a Blikknek sem akarta elárulni nyugdíja összegét, de annyit elmondott, hogy a házuk rezsijére sem elég a pénz. Szerencsére a sok betegség után most tele van energiával, és gőzerővel készül a március 10-i Edda-koncertre a Budapest Sportarénába. A munka mellett rendszeresen úszni jár kisebbik fiával.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon