Sztárok

Nekiestek Doszpot Péternek VV Fanni miatt

Doszpot Péter, egykori nyomozó csak elmondta a véleményét VV Fanni kapcsán. Az ügy jelenlegi nyomozói pedig bedühödtek.

Közleményt adott ki a rendőrség a VV Fanni ügyében megszólaló egykori sztárnyomozó, Doszpot Péter miatt. Mint írják,

A rendőrségi nyomozás következetes. Célja a történeti tényállás teljes körű felderítése, melyhez a tervszerű munka és nem a magukat életvédelmi szakértőnek tituláló egykori nyomozók, valamint védőügyvédek ötletelései vezetnek, így a nyomozóhatóság a jövőben is ezek alapján, a nyilvánosság kizárásával végzi feladatát.

Doszpot ugyanis korábban azt mondta – emlékeztet a Bors –, hogy a VV Fanni megölésével és eltüntetésével gyanúsított B. Lászlót még sokáig bent lehet tartani, de ez egyre nehezebb lesz. Sajnos az idő neki dolgozik. Ha nem lehet megállapítani a szándékosságot, akkor nehéz lesz vádat emelni a gyanúsított ellen.  

Nem örülnek a rendőrök, hogy Doszpot Péter megszólalt

Most a Borsnak azt nyilatkozta egy rendőrségi forrás, hogy nem tetszik a rendőröknek Doszpot nyilatkozata, mert „VV Fanni ügyére semmi rálátása sincs, nem ismeri a részleteket, éppen ezért nem is kellene véleményeznie, főleg nem tippeket adnia a gyanúsítottnak és védőjének” – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top