Sztárok

Nick Árpád megdöbbentő dolgot tett

Nick Árpád visszatért, méghozzá nem is akárhogy: egy tűzoltóautót tolt arrébb egy karddal. Meghökkentő és veszélyes mutatvány.

Nick Árpád, ötszörös Guinness-rekorder erőművész 10 hónapja úgy megerőltette magát egy erőbemutatón, hogy egy héttel később arra ébredt, mozdulni sem bír. A Honvédkórházban állt újra lábra. Most már jól van, és szerette volna, ha ezt a közönsége is tudja, ezért megdöbbentő és veszélyes mutatványt hajtott végre. Kardheggyel a mellkasán tolt másfél méterrel arrébb egy 18 tonnás tűzoltóautót

„Tavaly áprilisban azt hittem, mindennek vége, de pár héttel a kórház után kezdett visszatérni az erőm, és különleges mutatvánnyal akartam jelezni: még van szén a pincében! Kamiont húzni már nem tudok, tolni viszont igen. A reumatológus szakorvosomnak nem szóltam, mire készülök, de ha a párom elfogadta, hogy erre szükségem volt, talán a doki is megérti” – mondta a Blikknek Nick Árpád, aki eredetileg pótkocsis kamionban gondolkodott, de ez anyagi okból nem jött össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top