Sztárok

Első részletek Liptai Claudiáék esküvőjéről

Csak a BEST magazinnak mesélt Liptai Claudia és Pataki Ádám a nagy napról. Az esküvőjük részleteiről először olvashatsz.

Liptai Claudia és Pataki Ádám az eljegyzés óta nem beszéltek arról, hogyan képzelik el az esküvőjüket, és ha az időpontot vagy a részleteket firtatta bárki, akkor csak mosolyogva hárítottak. Most a BEST magazinnak meséltek a nagy napról, és az exkluzív beszámolóból rengeteg részlet kiderült.

„Egy nő a haláláig nő marad. Ha negyven felett is vágyat érez arra, hogy férjhez menjen, akkor nyugodtan tegye meg. Ennek nincs szezonja. Talán csak annyi a különbség, hogy itt többet kell majd dolgozni az esküvői fotókon az utómunkálatok során.”

– kezdte nevetve Liptai Claudia, aki két és fél éve szeretett bele Pataki Ádámba, és a kapcsolatuk azóta boldog.  2015 júliusában ismerkedtek meg, talán nem véletlen, hogy az esküvőjüket is nyárra tervezik, de ennél pontosabb dátumot nem akartak elárulni. 

Fotó: Facebook/Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudia és Pataki Ádám rendhagyó esküvőt tervez

„Sok hagyománnyal szakítunk, nem lesz például menyasszonytánc, se vőfély” – meséli a műsorvezető, aki a helyszínről elárulta, mennyire fontos mindkettőjük számára az a vidéki hely, amit végül választottak. Fontos, hogy ne legyenek szem előtt, és nyugodtan ünnepelhessenek. Ádám lányainak, és Pankának is lesz szerepe, koszorúslányok lesznek, míg a kis Marcell a gyűrűhordó Liptai Caludiáék esküvőjén – már ha minden a terv szerint alakul. A menüről és a nászútról, a vendégekről és még sok egyébről is szó esik a BEST legfrissebb számában. 

A BEST magazinnak mesélt Liptai Claudia és Pataki Ádám az esküvőjükről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top