Sztárok

Kudlik Juli akkor és most: nem fog az idő, nézd a friss fotóit

Már közel két évtizede nem szerepel a tévében, de ma is emlékszünk még Kudlik Júliára. A 73 éves egykori műsorvezető ma is ugyanolyan életvidám, mint ahogyan megsimerte az ország.

A legendás műsorvezető egyedül él szentendrei otthonában, mégsem magányosan, mert igyekszik kihasználni a nap minden percét. A BEST magazinnak mesélt arról, mivel tölti idejét, és az biztos: akkor is felfigyelnénk Kudlik Júliára az utcán, ha nem ismernénk. 

Fotó: NlCafé Archív/Kudlik Júlia

Sugárzó a mosolya, tele van életkedvvel, és ez látszik is rajta, és ebben a szürke időben színesebb nem is lehetne. Maga készítette a sapkáját és a kesztyűjét is.

„Szerencsére egészséges vagyok, nem szedek semmilyen gyógyszert. A korommal pedig nem foglalkozom, mert minden életkornak megvan a maga szépsége, értelme, csak meg kell találni” – mondja a 73 éves Kudlik Juli, akinek a népszerűsége töretlen

Az elmúlt négy évben Szvorák Katalin népdalénekessel közös előadásukkal járják az országot és a magyarlakta területeket. Először megdöbbentette, hogy érzi, látja, hallja a közönség szeretetét. 

„Negyven évig egy fekete csőbe néztem bele, semmilyen visszajelzést nem kaptam, most pedig csak ebben a szemtől szembe szeretetben van részem.”

Igazi sztárnak számított, ezért is volt meglepő, hogy Kudlik Julit 2001-ben kirúgták a Magyar Televíziótól, ami nem esett jól neki, de ahogy mondja, inkább a módszert sérelmezte. De nem rágódott rajta sokat, és a múlton sem rágódik. Hisz a sorszerűségben és a segítő emberekben, erről is beszélt a Bestnek. 

A BEST magazinnak mesélt Kudlik Júlua a Juli suliról, a régi emlékekről és a mindennapjairól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top