nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kiskeró a fia érdekében válik Dancs Annamaritól

Kiskeró a fia érdekében válik Dancs Annamaritól

Kerényi Miklós Máté szerint az a legfontosabb, hogy Ádám mellett két boldog ember legyen, ha pedig ez nincs így, nem érdemes együtt maradniuk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Beadta a válókeresetet Kerényi Miklós Máté, aki alig egy év  házasság után szakított feleségével, Dancs Annamarival.

A színészt leginkább az motiválta a döntésében, hogy kisfia, Ádám mellett két boldog ember legyen – írja a Bors. Kiskeró azt akarja, hogy szülőként mindent jól csináljon, még ha a fia nem is vele él majd. De úgy gondolta, neki és nekik is így a legjobb.

Kerényi Miklós Máté nem szeretné a nyilvánosság elé tárni szakításuk okait. Szerinte Annamari csodálatos anya, reméli, hogy egyszer majd újra barátok lehetnek a kisfiuk érdekében.

A színész egy évvel az esküvőjük után költözött el Dancs Annamaritól. Útjaik nem egy harmadik ember miatt váltak el, Kiskeró ugyanis csak hónapokkal később jött össze az Operettszínház ifjú szubrettjével, Kardffy Aishával.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon