nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ábel Anita mégis forgat

Ábel Anita mégis forgat

Január közepén robbant a bomba, amikor kiderült, hogy Ábel Anita nem hosszabbította meg szerződését a TV2-vel. Most azonban mégis forgat, ezt a közösségi oldalán közölte.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Sztárban Sztár + 1 kicsi közben derült ki, hogy Ábel Anita nemet mondott a TV2-nek, nem ír alá újabb szerződést a csatornával. Anita azóta már őszintén elmondta, hogy miért döntött így. „Az ember életében mindig vannak váltások, változások. Nem kell drámát keresni ott, ahol nincs” – mondta a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy más projektekben is kipróbálná magát. Ennek eredménye a tegnapi forgatás, ami legújabb posztja alapján jól sikerült.

Imádok gyerekekkel beszélgetni. Hamarosan elmondom, mit forgattam… Ez egy BOLDOG nap volt” – írta Ábel Anita a közösségi oldalán. Nemsokára megtudjuk tehát, mibe fogott a színésznő.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon