Sztárok

Titokban szakított Varga Viktor és Cinthya Dictator

Nem ez az első alkalom, hogy Varga Viktor és Cinthya Dictator kapcsolata zátonyra futott, de ezúttal szerették volna titokban tartani a szakításukat.

Talán tényleg itt a vége, és nincs tovább. Varga Viktor és Cinthya Dictator a hatodik évfordulójukat ünnepelték augusztusban, és akkor úgy tűnt, hogy ez már egy sokat megélt kapcsolat, ami végre beérett. 

„Rengeteg mindent átéltünk együtt. Az elmúlt hat év élményei életre szóló köteléket fontak közöttünk. Ezt a köteléket szerettem volna megmutatni  ezekkel a portrékkal, amik ugyanúgy mint mi, két külön, de tökéletesen összekapcsolódó világot mutatnak meg” – mondta nekünk Cinthya Dictator. Most a Story magazinnak az énekes mesélt a kapcsolatukról. 

Varga Viktor és Cinthya Dictator szakítottak, pedig nemrég még esküvőt terveztek fotó: Facebook

„Már nem alkotunk egy párt Cinthyával. Két alapvető probléma volt a kapcsolatunkban. Az egyik, hogy mindketten rendkívül domináns személyiségek vagyunk, és képtelenek voltunk alárendelni magunkat a másiknak. Próbáltunk összecsiszolódni, de hiába” – mondta Varga Viktor, akit hallhatóan megviselt a szakítás. Vajon ezúttal is van még visszaút?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top