Sztárok

Megszólalt Szente Vajk a Bódi Sylvi-s viszonyról

Sokan találgatták az utóbbi napokban, hogy vajon mi lehet Szente Vajk és Bódi Sylvi között. A színész úgy döntött, tisztázza a helyzetet, és a közösségi oldalán adott választ a kíváncsiskodóknak.

Az utóbbi pár napban több hír is világot látott azzal kapcsolatban, hogy mi van Bódi Sylvi és Szente Vajk között. Még ki sem jött a hír, sokan már azt találgatták, hogy vajon Sylvi és Vajk kapcsolata életképes-e, a kommentelők egy része pedig úgy gondolta, hogy Bódi Sylvi teljesen más típusú férfiakhoz vonzódik. Egészen eddig azonban egyik fél sem szólalt meg. A színész most megtörte a csendet, és sokakat elkeserített. 

Kedves érdeklődők! Meglepetten tapasztaltam a magánéleti változásomat, mely szerint Bódi Sylvivel egy párt alkotunk. A valóság azonban az, hogy Sylvi és én NEM alkotunk egy párt.  A barátságunk circa két éve töretlen, de a szenzáció ennyi benne, nem több. Még mirelit termékeket sem vásárolunk közösen. És hogy minden tiszta legyen, Tímeával lezártuk a kapcsolatunkat lassan egy éve már. Bár erről is olvastam ellenkező híreket, mégis így van. A közeli jövőben pedig tervezem néhány barátommal a találkozást annak dacára, hogy NEM alkotok velük egy párt. De a legfontosabb még csak most jön: gyertek színházba.

– írta Szente Vajk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top