Sztárok

Fogy a remény, hogy Shane Tusup és Hosszú Katinka helyre fogják hozni a házasságukat

Elképzelhető, hogy most már valóban helyrehozhatatlan Shane Tusup és Hosszú Katinka házassága. A Blikk végigvette a megromlott kapcsolat eddigi stádiumait.

A háromszoros olim­piai bajnok úszó és férje tavaly december óta él külön, a rövid pályás Európa-bajnokságon Hosszú Katinka már egyedül vett részt, és a páros azóta sem dolgozik együtt. Az edzésekre Shane Tusup és felesége rendszerint külön kocsival, eltérő időpontban érkezik meg a fővárosi Duna Arénába. A Blikk kiemeli, hogy ez szerdán is így volt: az Iron Aquatics amerikai trénere hajnaltól kezdve tartotta az úszóknak a tréningeket, felesége pedig nem sokkal 10.30 után ment be a létesítménybe.

Hosszú már tavaly decemberben elismerte, hogy nehéz időszakon mennek most keresztül edző-férjével, és bár két hónap eltelt azóta, egyelőre egyikőjük sem nyilatkozott arról, hogy miért került krízisbe a házasságuk. Ugyanakkor január elején még Shane Tusup egyértelmű gesztusokat tett arra, hogy szeretné, ha helyrejönne Katinkával a kapcsolata, azt is érzékeltette, hogy a megromlott viszonyért saját magát okolja. A Blikk emlékeztet: a tréner heteken keresztül bűnbánó és szerelmes idézeteket tartalmazó képeket osztott meg Instagram-oldalán. Január 11-én Tusup az Év Sportolója Gálán magyarul kért elnézést feleségétől is. A lap szerint Tusup január 15-én változtatta meg hozzáállását, a hónap közepe óta már egyetlen fotót sem publikált közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top