Sztárok

Részletek Boros Lajos állapotáról

Kórházba került Boros Lajos, mert elmondása szerint 35%-on funkcionál a szíve. A Mokkában derűsen beszélt a betegségéről, és azt is elárulta, hogy milyen vizsgálat vár még rá, amelynek segítségével megállapítják a kezelése további menetét.

Tegnap jött a szomorú hír, hogy Boros Lajos szívproblémák miatt kórházba került. Egyelőre semmi sincs tisztázva, sok vizsgálat vár rá, mire kiderül, hogyan tovább. A rádiós a körülmények ellenére derűlátó, és bár sokan félnének egy ilyen komoly műtéttől, ő próbál pozitívan hozzáállni és a jó oldalát nézni. Boros Lajos a Mokkában beszélt az elkövetkezendő pár hét nehézségeiről. 

„Ez nem egy állandó állapot, valamikor jól működik és összekapja magát, és akkor megyünk rendesen. Kórházban vagyok, régóta tervezem egyébként, hogy elkezdek öregedni. Megvizsgálják, hogy mi okozza a problémát, és ahhoz képest döntünk” – kezdte a Mokkában a rádiós, aki poénokkal oldotta a hangulatot. 

Kiderült, hogy mindenhol meg tudnak szúrni. Félelmetesen jó emberek az orvosok, nagyon kíváncsiak, de sajnos a betegségemre jobban, mint rám. A dinamikus terhelés egészen más, mint a statikus, ezért lehet, hogy a lépcsőzésnél furcsán viselkedik a szívem. A műszerek mutatták, 24 órás kütyü, hogy voltak olyan szakaszok, amikor 35%-on működtem. Van egy kínos vizsgálat, amikor belenéznek a szívbillentyűimbe, attól függ az egész. Ott döntik el a módszert és az időpontot. A gócpontokat keresik, mert ha találnak, akkor nem engedik a műtétet. Kicsit izgulok, de mégis kívülállóként szemlélem

– zárta szavait Boros Lajos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top