nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Papp Feri: „Kitörlünk néhány napot a naptárból”

Papp Feri: „Kitörlünk néhány napot a naptárból”

Február 10-én kerül sor az Irigy Hónaljmirigy nagy koncertjére, a fiúk pedig a nagy hajtás előtt még vakációztak egyet. Papp Feri Erdélyben járt a barátaival, tipikus pasis nyaraláson.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az irigy hónaljmirigyesek megcsinálták az év legnagyobb paródiáját, Majka Mindenki táncol című számát dolgozták fel. Ez is hallható lesz a február 10-i nagy koncertjükön, amelyre minden tag másként készül. Papp Feri Erdélybe ment kikapcsolódni a barátaival, szigorúan csak férfiak, a párjaikat ezúttal itthon hagyták. Második alkalommal volt a zenész ilyen motoros-szános túrán, 2 éve mentek el először és akkor is Gyergyószentmiklóson jártak. A barátai voltak már korábban, ők csábították el a programra. 

Óriási élmény volt, mert Magyarország határait elhagyva, több száz kilométert utazva sem  éreztem, hogy külhonban vagyok. Az anyanyelvemen szóltak hozzám, és kedvesek voltak velem. Hószánkózni, motoros szánozni mentem a barátaimmal, és egy picit lazítani, amire ez a brigád abszolút alkalmas. Bucsin-tetőn és környékén bejártuk a vidéket, és remekül szórakoztunk.  Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon komoly adrenalint kaptam a programtól, amit az Aréna-koncerten majd ki is engedek magamból a színpadon

– mondta az Irigy Hónaljmirigy tagja.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon