Sztárok

Megszülettek az ikrek, és Stohl András nagyon örül

Nagyon drukkolt Stohl András Juditnak, az ikerekkel várandós kismamának, aki végül nem távozott üres kézzel. Nemrég pedig megszülettek a kicsik, és a műsorvezető is üzent nekik.

Sándor és Judit az elsők között voltak A Piramis játékosai, és gyorsan megkedvelték őket a nézők, Stohl András pedig velük örült, amikor a végén elfogadták az ajánlatot, és így nem üres kézzel távoztak. 

A 42 éves kismama a leendő keresztapával érkezett játszani, mivel a kicsik apja Franciaországban jégkorongkapus, és csak a picik érkezése után tervezték, hogy átalakítják az életüket. Judit ikrei, Maximilián és Natali Nina egy hete megszülettek, és édesapjuk, aki profi jégkorongozó, azonnal hazautazott Franciaországból, hogy a gyerekeivel legyen, a közösen eltöltött pillanatról pedig fotót is készítettek. 

A Piramis-babák és a szülők: Judit és Tamás Maximiliánnal és Natali Ninával

Stohl András videóüzenetet küldött a párnak

Gratulált a kicsik érkezéséhez, akiket név szerint köszöntött. Biztos, hogy nemcsak a pénz, de ez is maradandó emlék lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top