Sztárok

Klapka Sandynek választania kell: 16 millió vagy a szerelme?

Klapka György még 2014-ben perelte be lánya szerelmének az apját, aki azóta is tartozik neki. Most 16 milliót ítélt a bíróság Sandynek – vajon a családját, vagy a párját választja?

Most volt egy éve, hogy Klapka György halálhírét közölte a család. Az Aranyember cégcsoportját azóta a lánya, Sandy vette át, akit határozott üzletasszonyként írnak le a szerződő felek. Bár sokan azt pletykálták, csődbe mehet a cég, a család ezt a kezdetektől fogva cáfolta. Klapka Sandy még jóval édesapja halála előtt jött össze egy fiúval, akinek az apja Klapkát kérte meg, hogy gyártson le nekik reklámfilmeket, amikért a szerződésbe foglaltak alapján 20 milliót kaptak volna. Miután ez elmaradt, 2014-ben beperelte lánya apósjelöltjét Klapka, a bírósági ügynek pedig most került pont a végére. 

„A szerződés szerint 20 millió forint járt neki részletekben” – kezdte a Story magazinnak Klapka ügyvédje.

Az első részösszeget megkapta, ám a többit nem fizették ki neki, ezért bíróságra került az ügy. A jogerős ítélet szerint közel 16 millió forintot kell átutalnia a vesztes félnek.

A legnagyobb kérdés azonban még mindig az, hogy Sandy eltekint a pénztől, vagy a családját választja, és harcol érte? Klapka fia, Dennis például igényt tartana rá, hiszen egy albérletben él, ahol tévé sincs. „Sandy az apánkra hasonlít, átgázol mindenen, ha kell. Nekem nagy szükségem lenne a részemre, tizedmagammal éppen elbocsátottak, megszűnt az a részleg, ahol dolgoztam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top