Sztárok

Kellemetlen baleset érte Csuja Imrét

Csuja Imre külseje kissé megváltozik a mi kis falunk második évadának egyik epizódjában. Mindez nem volt zökkenőmentes, mert történt egy kis baleset.

Február 3-tól folytatódik A mi kis falunk az RTL Klub műsorán. A Pajkaszegen játszódó vígjátéksorozatban Csuja Imre idén is a polgármester, Károly szerepét ­játssza, ráadásul egy epizód erejéig még hajszíne is megváltozik. Károly ugyanis az internetes társkereső segítségével randira indul, és fiatalabbnak szeretne látszani.

A hajfestés azonban nem ment simán, kellemetlen baleset érte a színészt a forgatáson. „A festés mondhatni tökéletesen sikerült, ám mikor a stábtagokkal megpróbáltuk kimosni a liláskék színezőt, nem figyeltünk arra, hogy a kancsó, amiből öntöttük a vizet, történetesen egy vízforraló kanna volt. Igen nagy meglepetésként ért, ahogy váratlanul megpörkölték a fejemet! Sajgott utána nagyon, szerencsére maradandó károsodást nem szenvedett a hajkoronám” – mesélte Csuja Imre a Blikknek.

Csuja Imre a Mi kis falunkban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top