Sztárok

Letelt a gyászév, Jaksity Kata új élete összeállt

Nehéz időszak van Jaksity Kata mögött, aki az elmúlt egy évben most költözik harmadszor a három gyerekével. A műsorvezető mostanra belerázódott az új életébe.

Másfél éve mesélte el Jaksity Kata, hogy a férjével a válás mellett döntöttek. Bár korábban voltak békülések és újrakezdések, azúttal a döntésük véglegesnek látszik. A műsorvezető mostanra berendezkedett az egyedülálló anyák életére, erről mesélt a Story magazinnak

„Bár letelt a gyászév, a mostani életemben egyelőre nehezen látom egy új társ helyét. Nem az érzelmeim miatt, inkább gyakorlati szempontból” – meséli Jaksity Kata, akinek ideje sem jut randevúzni, de mégsem zárja ki, hogy betoppan az életébe a szerelem. 

Fotó: Facebook/ Jaksity Kata a gyerekeivel, Benivel, Ábellel és Jázminnal

Az elmúlt egy évben a két fiával, Benivel és Ábellel, valamint 3 és fél éves lányával, Jázminnal kétszer költöztek, most készülnek a harmadikra, és szerencsére a gyerekek jól viselik. 

„Jázmin emeletes ágyat szeretne az új szobájába, hogy az apukája nála aludhasson. Nem érti, miért nem alszik velünk a volt férjem, hiszen annyit van nálunk… Nem emlékszik arra, hogy az apukája velünk élt.”

Arról, hogyan dolgozzák fel a gyerekek a válást, és hogy áll most Kata és a férje válópere, részletek az új Storyban.

A Storynak mesélt Jaksity Kata az új életéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top