Sztárok

Cooky párja megmutatta szülés utáni alakját

Cooky párja, Debóra csupán néhány napja szült, máris fantasztikusan néz ki. Egész alakos fotójához a rajongók is gratuláltak.

Sokakat meglepett, amikor Cooky bejelentette, hogy 27 évvel fiatalabb szerelme gyereket vár. A kis Kevin január 23-án született, nem kellett sokáig várni az első babaképre, Cooky pár nappal később egy fotót is közölt róla. Azóta már egy újabb fénykép is világot látott, amelyen még jobban látszik a kisfiú, Debóra posztolta az Instagramján.

#firstkiss❤️👪💙

▪️Szécsi Debóra▪️ (@szecsidebora) által megosztott bejegyzés,

Látszik, hogy mindketten teljesen szerelembe estek Kevinnel, aki Debóra posztjai szerint nagyon jó kisfiú, és ami az egyik legfontosabb, hogy jó alvó. Így történhetett meg, hogy Cooky szerelme magára is tudott egy kis időt fordítani, rendbe szedte magát a szülés után. 

Egy egész alakos fotót posztolt, ami után nem jutunk szóhoz: a csinos kismamán egyáltalán nem látszik, hogy nemrég adott életet egy kisbabának. Cooky pedig nagyon büszke a párjára, amit több kommenttel is bizonyított már. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top