Sztárok

Weisz Fanni elárulta, mikor lesz az esküvője

Weisz Fanni és Hajmásy Péter 5 éve vannak együtt. Tavaly sor került a lánykérésre, idén pedig biztosan egybekelnek. Az időpont azonban még bizonytalan.

Weisz Fannit tavaly jegyezte el a szerelme, Péter, akivel öt éve együtt vannak. Az utóbbi időben sok megpróbáltatáson mentek keresztül, de ez megerősítette a kapcsolatukat. Nemrég a Seychelle-szigeteken nyaraltak, a képek miatt pedig sokan azt hitték, hogy Weisz Fanni már feleség. A Fem3Cafe-ban vendégeskedtek, és végre fény derült az esküvő időpontjára és részleteket is megosztottak.

„Nyáron szeretném, augusztus körül, esetleg szeptember, de a pontos időpontot még nem mondom meg. Mindenképp idén szeretnénk, remélem, összejön. Közepes esküvőt szeretnék, az a legfontosabb, hogy a család és a közeli barátok legyenek velünk. Én nagyot terveztem, de a Péter mondta, hogy a lényeg az, hogy szeressük egymást és igaza van” – mondta Weisz Fanni a műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top