Sztárok

A várandós Katalin hercegné Svédországban jéglabdázott – fotók

Vilmos herceg és harmadik gyermekével várandós Katalin hercegné, kedden látogatott el a stockholmi ifi jéglabdacsapathoz, ahol egy büntetőpárbajban összemérhették erejüket. Kivételesen Vilmos nyerte a kihívást, pedig Katalin a középiskolában és az egyetemen is jégkorongozott.

A brit királyi pár amúgy imád versenyezni, és minden alkalmat kihasználnak, hogy bizonyítsák ügyességüket. Katalin hercegné nemegyszer győzte már le férjét, Vilmost, leginkább a vízi sportokban jeleskedik.

A Bandy, azaz a jéglabda az egyik legkedveltebb svéd játék. Nagyon hasonlít a jéghokira, a különbség, hogy korong helyett labdával játszák és 11 játékos van egy csapatban, ahogy a futballban is.

Svédországi látogatásuk során találkoztak XVI. Károly Gusztáv svéd királlyal és Szilvia svéd királynével, ellátogattak a stockholmi Nobel Múzeumba, és részt vettek egy mentális egészségről szóló konferencián. Szerdán tovább utaznak Norvégiába.

Megnézem
Összes kép (9)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top