nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szívproblémák miatt került kórházba Boros Lajos

Szívproblémák miatt került kórházba Boros Lajos

Boros Lajos hétfő óta fekszik a kardiológián, egyelőre vizsgálják, hogy miért gyenge, és miért lett rosszul többször is az utóbbi időben.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Boros Lajos szíve mindössze 35 százalékon működik, ezért jelenleg teljes kivizsgálást végeznek rajta, hogy kiderüljön, mi ennek az oka. „Nagyon érdekes a helyzet, mert miközben naponta úszom 1500 métert, nem tudok felmenni egy lépcsőn. Többször fordult elő az utóbbi időben, hogy meg kellett állnom, mert nem bírtam továbbmenni, nagyon szédültem, nem éreztem jól magam. Ezért hívtam fel egy barátomat, aki közölte, azonnal irány a kardiológia. Befektetett, hogy kiderüljön, mi történik. Azt vizsgálják például, hogy hogyan változik a vérnyomásom a különböző ingerekre, és milyen hatással van ez a teljes szervezetemre. Amint megvannak az eredmények, utána kell konzultálnom a szívsebésszel, hogy megtudjuk, mi a megoldás” árulta el Boros Lajos a Blikknek.

Boros Lajost egyébként ez idő alatt sem kell nélkülözniük a hallgatóinak, hiszen a kórházi ágyról is dolgozik, készíti Voga Jánossal közös online rádióműsorát.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon