Sztárok

Szívproblémák miatt került kórházba Boros Lajos

Boros Lajos hétfő óta fekszik a kardiológián, egyelőre vizsgálják, hogy miért gyenge, és miért lett rosszul többször is az utóbbi időben.

Boros Lajos szíve mindössze 35 százalékon működik, ezért jelenleg teljes kivizsgálást végeznek rajta, hogy kiderüljön, mi ennek az oka. „Nagyon érdekes a helyzet, mert miközben naponta úszom 1500 métert, nem tudok felmenni egy lépcsőn. Többször fordult elő az utóbbi időben, hogy meg kellett állnom, mert nem bírtam továbbmenni, nagyon szédültem, nem éreztem jól magam. Ezért hívtam fel egy barátomat, aki közölte, azonnal irány a kardiológia. Befektetett, hogy kiderüljön, mi történik. Azt vizsgálják például, hogy hogyan változik a vérnyomásom a különböző ingerekre, és milyen hatással van ez a teljes szervezetemre. Amint megvannak az eredmények, utána kell konzultálnom a szívsebésszel, hogy megtudjuk, mi a megoldás” árulta el Boros Lajos a Blikknek.

Boros Lajost egyébként ez idő alatt sem kell nélkülözniük a hallgatóinak, hiszen a kórházi ágyról is dolgozik, készíti Voga Jánossal közös online rádióműsorát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top