nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szente Vajké lehet Bódi Sylvi?

Szente Vajké lehet Bódi Sylvi?

Azt mondják színházi berkekben, hogy Erdélyi Tímea már túltette magát Szente Vajkon, és nem zavarná össze Szente és Bódi Sylvi feltételezett kapcsolatát.
NLCafé
f Ajánlom

Mint ahogy tegnap mi is megírtuk: Bódi Sylvi tavaly szerepelt a Szente Vajk rendezte Meseautóban, ekkor ismerkedtek meg. Tavaly tavasszal még azt állították, pusztán csak barátok. Szente magánéletéről akkor az a hír járta, hogy újra együtt van Erdélyi Tímeával, ehhez képest tegnap a Bors arról írt, hogy Szente és Bódi egy üzletben balhéztak:

„Elég lármás patáliát csaptak, úgy viselkedtek, mint egy házaspár – mondta a lapnak Dénes. – A mirelit pult előtt állt a bál, az akciós termékeknél. Azon vitáztak hangosan, hogy az olcsóbb fagyasztott ételt vagy a drágábbat vegyék-e meg. Amikor felismertem őket, teljesen ledöbbentem, nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszul állnak anyagilag. Ekkor már mindenki rájuk figyelt. Sylvi megfogott egy koktélparadicsomot, és valamin megint összeszólalkoztak, Sylvi lehajította az egyik polcra, le is repült a doboz teteje. Aztán visszament érte, a pénztárnál már azzal állt sorba. Bár parázs volt a hangulat, nekem mégis az volt a határozott benyomásom, hogy a viszonyuk több mint baráti, ugyanis Vajk Kicsimnek szólította Sylvit.”

Egyszerüen imádom ezeket a természetes hatású pillákat! 😍 Kiemelik az ember tekintetét, tartósak és nem kell naponta bajlódni a szempillaspirállal. Én alapból sosem sminkelem magam. Egyszerüen jól érzem magam a börömben így, ahogy vagyok és imádok természetes lenni. Semmi smink, semmi álarc. Nem akarok más lenni, mint, aki vagyok. Így jöttem világra, ez vagyok én. Kiszínezni csak fotózásokon, forgatásokon hagyom magam profi szakember által. 🎨 Ezeket az @xtremelasheshungary pillákat nekem találták ki! 2-3 hetente le kell feküdnöm a stylist (jelen esetben @judithollosi) kezei közé pihenni 1,5-2 órát és az egész meg van oldva. Muszáj vagyok ideírni, hogy reklám, mert különben kikapok a Gazdasági Versenyhivataltól. 🤣 Pedig ez a poszt igenis a személyes véleményem és elégedettségem jegyében született meg. Nem vagyok megvehetö ilyen-olyan termékekkel és szolgáltatásokkal! ☝🏼 Csak azt népszerüsítem, amivel 100%-ban azonosulni tudok. Éljenek az Xtreme Lashes pillák és stylistjaik! ❤️👏🏼 #Reklám #XtremeLashesHungary #BeautyProducts #NaturalLook #XtremeLashesMagyarország #ImádomPillák #ÉljenATermészetesség #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Az ügyet a lap tovább göngyölítette, ma azt írják, hogy Szente Bódi Sylvihez fűződő kapcsolata még mindig tele van rejtélyekkel, és felteszik a kérdést, hogy vajon mit szól ehhez Timi, akivel tavaly szeptemberben, egy év különélés után már rendeződni látszott a kapcsolatuk. Szente Vajk a Petőfi rádió társműsorvezetőjeként még karácsony előtt is arról beszélt egy adásban, hogy együtt készülnek az ünnepekre, s korábbi, jól sikerült közös utazásukat emlegette. De vajon mi a helyzet most? Erdélyi Tímea harcol a férjéért vagy elengedi őt? Színházi berkekben úgy tudják, az utóbbira van esély.

Budapest, 2012. március 21. Erdélyi Tímea és Szente Vajk színészek a DTK – D. Tóth Kriszta Show tévéfelvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

„A nyilvánosság egy békülési próbálkozásról tud, de ki tudja, hogy ez már valójában hányadik? Én annyit tudok, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, Timi készül egy premierre is. Úgy látom, magabiztos és kiegyensúlyozott. Szerintem túltette magát ezen a kapcsolaton, és ha Vajk mást talált, nem áll a boldogsága útjába” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő színházi ember.

(Kiemelt kép: MTI Fotó: Kollányi Péter)

Megosztás Facebookon