nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ő Cooky exfelesége, akit ritkán láttunk

Ő Cooky exfelesége, akit ritkán láttunk

Cooky a válása után újra szerelmes lett, méghozzá Debórába, akivel már közös gyermekük is van. A volt feleségét viszont alig láthattuk, most azonban előkerült egy régi felvétel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Cooky nem is lehetne boldogabb: múlt héten megszületett a kisfia, Kevin, akit azóta már meg is mutatott a követőinek. Kedvese, Debóra 27 évvel fiatalabb, de sosem zavarta őket a korkülönbség. Mielőtt a rádiós összejött jelenlegi szerelmével, házas volt. Exfeleségét azonban keveset láthattuk, sokan nem is emlékeznek rá. Most előkerült egy régi felvétel, a Széf című műsorban szerepeltek együtt. 

Az adásból kiderül, hogy még egy nagy közös álmuk is volt, szerettek volna elmenni egy hajóútra, erre gyűjtöttek pénzt. Cooky és exe a kapcsolatuk alatt többször is szétmentek, de egy ideig mindig visszataláltak egymáshoz, míg végül belátták, hogy nincs közös jövőjük.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon