nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nem jár jól anyagilag a paródiákkal az Irigy Hónaljmirigy

Nem jár jól anyagilag a paródiákkal az Irigy Hónaljmirigy

Nem is gondolnánk, hogy ki kapja a bevételt az Irigy Hónaljmirigy feldolgozásai után. A fiúk most elmondták.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az Irigy Hónaljmirigy számtalan slágert parodizált már, legutóbb például Majka Mindenki táncol című számát, amihez videoklipet is készítettek. Bár nem gondolnák, de az Irigy Hónaljmirigy tagjai nem kapnak pénzt a paródiák után, az eredeti előadók viszont jól járnak.

„A hazai törvények alapján gyakorlatilag nincs bevételünk az átdolgozások szerző­i jogi díjaiból, csak az előadói jogokat kapjuk meg. Az érdekes az, hogy a feldolgozott dal szerzője kap a mi dalaink után is százalékot. Emlékszem, amikor annak idejé­n megjelent az első lemezünk, és Kalapács József felhívott, hogy mennyire örül a paródiának, mert most jött meg a postás egy komolyabb összeggel” – mesélte a Blikknek Kabai Laci, aki társaival együtt már gőzerővel készül az Irigy Hónaljmirigy február 10-i nagy kon­cert­jére, ami az arénában lesz.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon