Sztárok

Nézzenek oda: férfi sztárok, akiknek egyszerűen jobban áll, hogy megöregedtek

Nincs ezen mit szépíteni: Gary Oldman, George Clooney, David Beckham vagy Tom Cruise esetében a ráncok csak javítanak az összképen.

A fiúk közmondásosan később érnek, de akadnak köztük olyanok, akiknél ez a folyamat messze nem ér véget még a kamaszkorban sem – sok férfi mondhatja el magáról, hogy legjobb évei a harmadik, negyedik, ötödik x-en túl kezdődnek, akár a külsőségek tekintetében is, mert akadnak fizimiskák, amelyeknek egyszerűen jól állnak a ráncok, a redők és az egyre markánsabb vonások. Jó pár példát lehet hozni erre a sztárvilágból is: amit a nőknél a 21 évvel ezelőtti önmagára is köröket verő Halle Berry és a SAG-gálás ruhájában 71 évesen is dögös Susan Sarandon testesít meg, azt a férfiaknál remekül hozza például a hamarosan hatvanadik születésnapját ünneplő Gary Oldman és az ötvennyolcadik felé a budapesti karácsonyi vásár érintésével menetelő Antonio Banderas is. Lássunk néhány igazi mázlistát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top