Sztárok

Éliás Gyula Jr. Létay Dórával való kapcsolatáról vallott

Kiderült, miként jöttek össze, sőt azt is elmondta, Létay Dórának köszönheti, hogy viszonylag könnyen átvészelte a válása utáni időszakot.

Munkakapcsolatként indult Létay Dóra és Éliás Gyula Jr. szerelme, a sztori egyik érdekessége, hogy Éliás alig három héttel azután találta magát egy szerelemben, hogy feleségével több mint egy évtizedes házasságuk tönkrement. Az énekes a FEM3 Caféban vallott a románcról. Kiderült, hogy Dóra énektanárt keresett a színházi szerepe miatt. „Eléggé egy hullámhosszon voltunk, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak… – mesélte. – Egyikünk sem volt rámenős, én, ugye, még benne voltam egy válásban, magam alatt voltam, nem voltam nyitott. Majd egyszer csak azt vettem észre, hogy együtt vagyunk (Dórával — a szerk.). Éliás arról is beszélt, hogy két fiának anyjával többször is megpróbálták rendbe tenni a házasságukat, de nem jött össze, és végül Dóra volt az, aki mellett átélte a válás utáni nehéz időszakot.

Berki Krisztián itt hozzáteszi, hogy szerinte manapság a férfiak érzelmesebbek.

Egyéb részletek a videóban: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top