nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Újra szerelmes a szépségkirálynő: ő Kiss Daniella párja

Újra szerelmes a szépségkirálynő: ő Kiss Daniella párja

Kiss Daniella hosszú idő után újra szerelmes. Sarka Kata szépségkirálynője egy ideje nem szerepel a médiában, de a közösségi oldalát nem hanyagolja el: ide került fel az első kép új párjával.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kiss Daniella a 2015-ös Magyarország Szépe volt, de messze nem ért el olyan eredményt, mint előtte Kulcsár Edina. A szépségkirálynőről sokat megtudtunk, amikor folyt a versenyt: többek között öngyilkos exéről is mesélt Daniella, ami akkoriban eléggé megviselte. A megmérettetésen azonban újra szerelmes lett, Daniella egy milliomos üzletemberbe szeretett bele, de azóta már véget ért a kapcsolat, jó ideje szingli volt. Most viszont ismét szerelmes, ezt két képpel bizonyította a közösségi oldalán.

Az úriemberről nem tudunk sokat, hiszen alig látszik a képen, és be sincs jelölve rajta, de a boldogságuk szembetűnő. „Tudtam, hogy bajban vagyok, amikor először hallottalak nevetni” – utalt Kiss Daniella a szerelembe esésre. Ez azonban nem az első közös fotó, korábban már posztolt egy hasonlót, de azon sem ismertük fel a fiút.

"I am his and he is mine, in the end it's him and I" ♥️

MISS WORLD HUNGARY 2015 (@daniellakiss) által megosztott bejegyzés,

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon