Sztárok

Újra szerelmes a szépségkirálynő: ő Kiss Daniella párja

Kiss Daniella hosszú idő után újra szerelmes. Sarka Kata szépségkirálynője egy ideje nem szerepel a médiában, de a közösségi oldalát nem hanyagolja el: ide került fel az első kép új párjával.

Kiss Daniella a 2015-ös Magyarország Szépe volt, de messze nem ért el olyan eredményt, mint előtte Kulcsár Edina. A szépségkirálynőről sokat megtudtunk, amikor folyt a versenyt: többek között öngyilkos exéről is mesélt Daniella, ami akkoriban eléggé megviselte. A megmérettetésen azonban újra szerelmes lett, Daniella egy milliomos üzletemberbe szeretett bele, de azóta már véget ért a kapcsolat, jó ideje szingli volt. Most viszont ismét szerelmes, ezt két képpel bizonyította a közösségi oldalán.

Az úriemberről nem tudunk sokat, hiszen alig látszik a képen, és be sincs jelölve rajta, de a boldogságuk szembetűnő. „Tudtam, hogy bajban vagyok, amikor először hallottalak nevetni” – utalt Kiss Daniella a szerelembe esésre. Ez azonban nem az első közös fotó, korábban már posztolt egy hasonlót, de azon sem ismertük fel a fiút.

"I am his and he is mine, in the end it's him and I" ♥️

MISS WORLD HUNGARY 2015 (@daniellakiss) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top