Sztárok

Ismert színész lehet Bódi Sylvi új párja

Egy élelmiszerboltban történt nagyjelenet arról árulkodik, hogy Bódi Sylvi és Szente Vajk egy párt alkotnak.

Szente Vajk a Meseautó című darabot rendezte tavaly, Bódi Sylvi is szerepelt benne, akkor ismerkedtek meg, de tavaly tavasszal még azt állították, csak jó barátság van köztük (akkoriban még arról szóltak a hírek, hogy Szente Vajk és Erdélyi Tímea újra együtt vannak). Azóta lehet, hogy változott a helyzet. A Bors egyik olvasója látta őket együtt vásárolni, ahol össze is balhéztak.

„Elég lármás patáliát csaptak, úgy viselkedtek, mint egy házaspár – mondta a lapnak Dénes. – A mirelit pult előtt állt a bál, az akciós termékeknél. Azon vitáztak hangosan, hogy az olcsóbb fagyasztott ételt vagy a drágábbat vegyék-e meg. Amikor felismertem őket, teljesen ledöbbentem, nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszul állnak anyagilag. Ekkor már mindenki rájuk figyelt. Sylvi megfogott egy koktélparadicsomot, és valamin megint összeszólalkoztak, Sylvi lehajította az egyik polcra, le is repült a doboz teteje. Aztán visszament érte, a pénztárnál már azzal állt sorba. Bár parázs volt a hangulat, nekem mégis az volt a határozott benyomásom, hogy a viszonyuk több mint baráti, ugyanis Vajk Kicsimnek szólította Sylvit.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top