Sztárok

Survivor Feri rokkantnyugdíjból él

A mai Reggeli túlélő vendége Feri volt, aki a tavalyi Survivorben második lett. A realityhős elárulta, hogy rokkantnyugdíjból él, de ez egyáltalán nem zavarja.

Több barátság is szövődött a Survivor alatt, de a verseny végén nem számított a kapcsolat, csakis a nyeremény hajtotta a szereplőket – végül Iliász nyerte a játékot és azzal együtt a 20 millió forintot is. A Survivorba újra játékosokat keresnek, hiszen nemsokára újra elutazik a stáb, és elkezdik forgatni a túlélőshow-t, ezért a héten a Reggeliben az exszereplőket látják vendégül. Survivor Ferit a jelenéről és jövőjéről kérdezték, aki meglepő dolgot árult el arról, hogy mit is csinál most.

„Már nyugdíjas vagyok, és a nyugdíjasok nyugodt kis életét élem” – mondta Feri, mire Peller Anna meglepődve kérdezte, hogy ez hogyan lehetséges. 

Rokkantnyugdíjas vagyok. Nem sokan tudják, nem hirdeti az ember magáról. Volt egy csúnya balesetem, amíg kommandóztam: a jobb kezem tropára ment, a mai napig nem 100%-os. Látszott is a játékokban, hogy miért nem mennek a lógós feladatok. Ettől függetlenül heti ötöt edzek, nem hanyagolom el a testem.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top