Sztárok

Remek formában van Csomor Csilla

Csomor Csilla csodás átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban, most pedig jobban néz ki, mint valaha. A színésznőt a Pénzt vagy éveket! mai adásában láthatjuk, szinte rá sem ismerünk.

Csomor Csilla már többször is beszélt csodálatos fogyásáról, átalakulásáról, de még mindig nem hiszünk a szemünknek, ha egy újabb képet láthatunk róla. A színésznő szerelmes is lett, de külföldön dolgozó párjával be kellett látniuk, hogy nem működik a kapcsolat: Csomor Csilla teljesen összetört a szakítás után. A Barátok közt egykori szereplőjét már egy ideje nem láthattuk a képernyőn, Csilla sokáig gondolkozott azon, hogy külföldön kezd új életet, de végül itthon maradt. Ma a Pénzt vagy éveket! adásában láthatjuk, újabb bizonyíték, hogy mennyire jól néz ki. 

Mindenki láthatja tehát, Csomor Csilla elképesztő formában van, biztosak vagyunk benne, hogy nem sokáig lesz már egyedül. Hogy hogyan szerepeltek a műsorban, azt ma este láthatják a nézők a TV2-n. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top