Sztárok

Rékasi Zsigmondot meglepte szülei reakciója

Az elmúlt napokban nagy port kavart, hogy Rékasi Károly és Détár Enikő fiának, Zsigmondnak lefoglalták a laptopját a rendőrök. Most az is kiderült, milyen okból tették ezt, és mit reagáltak a szülők.

A napokban Rékasi Zsigmond miatt Détár Enikőnél került sor egy házkutatásra, amikor is elvitték Rékasiék fiának a laptopját és a számítógépét. Ekkor kiderült, hogy Zsigmondot rongálással gyanúsítják, ezért viszik el a számítógépeket, hátha van azokon terhelő bizonyíték. A fiú két nap múlva visszakapta a gépeket, de a mai napig úgy gondolja, hogy túlzás volt a rendőri intézkedés. Azt is elárulta, hogyan reagáltak a szülei, amikor egy végzéssel állított be hozzájuk a rendőrség. 

Először arra számítottam, hogy jól leszidnak, ilyen-olyan megvonások történnek, esetleg szobafogság. De mégsem ez  történt, a legnagyobb nyugodtsággal mondták, hogy igen, ez most gáz, de nyugodjak meg, majd megmutatta édesanyám a határozatot, amiben az állt, hogy a rendőrség egyetlen bizonyítéka az az, hogy én vagyok a mozgalom egyik szervezője

– mondta Rékasi Zsigmond a HírTV-n. Ez egyébként nem volt egyedüli eset, korábban már többször hallhattunk arról, hogy „Zsebi” a rendszert szidta, ráadásul részt vett különböző tüntetéseken, ami nem vetett jó fényt a szüleire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top