Sztárok

Még nem tudni, mi lesz Hosszú Katinkával

Hosszú Katinka folyamatosan tréningezik, de még maga sem tudja, hogy mikor versenyez legközelebb.

Hosszú Katinka a korábbi tervei­vel ellentétben nem indult el idén sem a belga, sem a luxemburgi versenyen, a következő hagyományos viadala Nizza. Február elején ott szokott szerepelni, hamarosan kiderül, hogy most is így lesz-e.

Jelenleg úszótársa, Dudás Dániel segédletével tréningezik, férje és edzője Shane Tusup edzésterve szerint. Azt azonban még maga sem tudja, mikor méretteti meg magát legközelebb. „Még nem tudom, hogy mikor versenyzem legközelebb” – mondta a Blikknek szűkszavúan, miután hétfőn háromnegyed tizenegykor egyedül szállt ki az autójából a Duna Arénánál. Más kérdésre nem válaszolt.

Egy biztos, a nagyközönség a kecskeméti 24 órás úszóünnepen láthatja legközelebb a medencében Hosszú Katinkát. A sportoló minden évben részt vesz egyik szponzora, az Univer által rendezett eseményen. A tervek szerint a feb­ruár 10-11-i ünnep első napján ugrik vízbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top