Sztárok

Jakabos Zsuzsa hosszú lábait dicsérik

Sokan nem hiszik el, hogy ilyen létezik: Jakabos Zsuzsa legendásan hosszú lábait a rajongói is elismerik. Legújabb képe is bizonyítja, hogy az Európa-bajnok magyar úszó az egyik legszebb sportolónő a világon.

Sokak legnagyobb bánatára Jakabos Zsuzsa nem szingli többé: nyáron hozzáment az edzőjéhez, Petrov Ivánhoz, pedig sokan még azt sem tudták, hogy egyáltalán jár valakivel. Az Európa-bajnok úszónő férje nagyon szerencsés, hiszen Jakabost a sportvilág egyik legszebb nőjeként tartják számon, bár ezen egyáltalán nem csodálkozunk. Csodás alakját büszkén mutogatja, legújabb fotóján azonban a rajongói is elcsodálkoztak: ennyire hosszú lábak nem léteznek!

„Vártam, hogy melegedjen…” – írta a vízre utalva Jakabos Zsuzsa, ám a kommentelőknek valami más szúrta a szemét. „Ilyen hosszú lábak nincsenek is” – írja az egyik hozzászóló, és mi is osztjuk a véleményét. Mármint, nyilván vannak, hiszen láthatjuk, de azért nem mindennapi látvány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top