Sztárok

Eva Longoria szépen gömbölyödik, megmutatta

Eva Longoria mindent megtesz azért, hogy nyugodtan teljenek ezek a hónapok, és ebben a férje, José 'Pepe' Baston a legnagyobb segítsége, aki alig mozdul el mellőle.

Nagy meglepetés volt, amikor Eva Longoria bejelentette, hogy gyereket vár. A 42 éves színésznő az elmúlt években sokszor beszélt arról, hogy boldog a férjével, és tudja, mennyire szeretnének gyereket beszélni a hasába, de ha nem jön nekik össze, ő akkor is boldog.

„Az, hogy a férjem három gyerekének a mostohaanyja lehetek, igazi ajándék. Nekünk így is teljes a családunk, nem érezzük, hogy hiányzik valami, csak mert nincs közös kisbabának. De ha mégis megtörténik, akkor megtörténik, ha úgy kell lennie, akkor igazi áldás lesz” – mondta tavaly az Ocean Drive magazinnak a színésznő, és hozzátette: ha várandós lesz, biztosan nem tartja majd titokban. 

Lényegében az első három hónap leteltével Eva Longoria boldogan posztolta is az örömhírt, ezen a képen látszott először a pocakja: 

Eva Longoria első képe, amelyen megmutatta a pocakját – a terhességéről addig csak pletykákat lehetett hallani

Jose ‘Pepe’ Baston óvja a feleségét, ahova csak teheti, elkíséri, és a napi rutinjuk része a testedzés is. A pár többnyire a hegyekben sétál, és Eva Longoria most onnan posztolt egy friss pocakos képet. Bár élvezi, hogy szépen gömbölyödik, korábban régi képeket osztott meg a rajongóival, mondván, csak azok segítenek emlékezni, hol is kellene lennie a derékvonalának. 

Fotó: Instagram/Eva Longoria megmutatta, mekkorát nőtt a hasa

Amúgy szemből gyakorlatilag nem is látszik a színésznő hasa, és a rajongóitól sok bókot kap, milyen csinos kismama. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top