Sztárok

Csősz Bogi európai nagykövet lett

Csősz Bogi mozifilmet forgat, és egy fontos üzenettel bíró képet is posztolt, ami miatt sokan hálásak neki Törökországban.

Dúskál a szerepekben Csősz Boglárka. A Feleségek luxuskivitelben sztárja most is egy filmet forgat Törökországban. „Filmes munkáim folyamatosan vannak, most azonban tényleg besűrűsödtek a dolgok! A Vörös sapkások című mozi második részében forgatok, európai nagykövetet játszom, akit el akarnak rabolni a terroristák. A szerepem szerint a szíriai háború alatt a menekülteket védem a török kormánnyal összefogásban. Ez a valóságban is nagyon fontos üzenet, nem szabad elfelejteni a háborút és következményeit!” – mondta a Blikknek Csősz Bogi.

A közösségi oldalán megosztott egy képet a forgatásról, egy török katonával látható rajta. „Miközben mi a filmünket forgatjuk az afríni problémákról, a Török Különleges Erők katonáiról, a menekültekről, nem tudjuk elfelejteni, hogy Szíriában a török katonák a valós életben is bevetésen vannak” – írta a fotó mellé.

Minderre rengetegen felkapták a fejüket Törökországban. „Elképesztő, milyen hatást gyakorolt a török emberekre ez a fotó! Több száz hálás levelet kaptam, rengeteg újság megírta a dolgot. Furcsa, de remek érzés, hogy ennek köszönhetően ismerték meg a nevem, és fogadtak a szívükbe” – mesélte  Csősz Bogi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top