Sztárok

Cseke Katinka remek formában van, tesz is érte

Sokakat inspirál Cseke Katinka, akinek a saját közösségi oldalán követheted végi az átalakulását. Egyre jobban érzi magát a bőrében, és ez a legutóbbi Micsoda nők!-adásban is látszott rajta.

Bátor dolog Cseke Katinkától, hogy megosztja a rajongókkal, milyen módszerekkel fogy. A színésznő rengeteg darabban játszik, forgat, és rendszeresen szerepel a Micsoda nők! adásaiban, miközben egyedül neveli a lányát. Az egészsége azonban mindennél előbbre való. Cseke Katinka mesélni már nem tud a fogyókúrájáról, de nem is kell, a képek önmagukért beszélnek. 

Mint például ez itt, amelyiken Katinka edz: 

Másfél évvel ezelőtt, amikor 21 kilós fogyása után kérdezték, akkor mondta el, hogy meg kellett találnia azt a módszert, amivel beindul a folyamat, és amit hosszú távon is tud tartani. Most az edzések mellett méregtelenít is.

A változás szembeötlő. A Micsoda nők! legutóbbi adásában úgy tűnt, hogy a színésznő jól érzi magát a bőrében

Csek Katinka éppen az otthoni veszekedésekről sztorizott, amin Hódi Pamela és Várkonyi Andrea is jót derült a Micsoda nők! legutóbbi adásában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top