Sztárok

VV Gina egy szexoldalon látta viszont a képeit, bosszú állhat a háttérben

VV Gina képei felkerültek egy prostituáltakat hirdető oldalra. Szerinte bosszú állhat a háttérben.

VV Gina a férjével együtt vágott neki a ValóVilágnak. Ők ­voltak a műsor történetének első páros versenyzői. A párja kiszavazása után feladta a játékot. Szendrey Gina most kellemetlen helyzetbe került, ugyanis felkerültek a  régi képei egy svájci prostituáltakat hirdető oldalra. A site szerint Candy néven kínálja a testét, 25 éves, és sok extrát is vállal.

„Az egész ügy hátterében a bosszú áll. Párom korábbi barátnője pécézett ki magának engem. Svájcban dolgozik, és őt tett fel engem erre az oldalra. A felhasznált képek egy többéves fotósorozat darabjai. Ez már onnan is egyértelmű, hogy az oldalon még szőke hajam van, pedig már egy ideje barnára váltottam. Teljesen nyilvánvaló a szándéka, hogy be akar sározni engem” – nyilatkozta a Blikknek VV Gina.

A lány úgy érzi, helyzete kezd tűrhetetlenné válni, hiszen a hirdetés felkerülése óta már arra is volt példa, hogy az éjszaka közepén hívták, hogy igénybe vennék az oldalon ígért szolgáltatásait. Tervei szerint a nő a rendőrséghez fordul majd. „Mindenképpen megpróbáljuk megkeresni azt, aki ezért felelős, és az is biztos, hogy feljelentést teszünk ellene, mert a történet egyszerűen nem maradhat ennyiben” – jelentette ki Gina, aki évekkel korábban maga ismerte el a Story magazinnak, hogy fiatal korában amerikai katonáknak árulta a testét, és egy órán keresztül zokogott az első légyott előtt.

VV Gina egyik régi képe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top