Sztárok

Botrányosan távozik a Barátok közt sztárja, Sztárek Andrea

Sztárek Andrea, dr. Morócz Emília megformálója rossz szájízzel távozik a Barátok köztből. Több folyosói pletyka is terjed róla.

57 évesen túl öreg a Barátok közt-be – nyilatkozta a múlt héten a sorozatból való távozásáról Sztárek Andrea. Mások szerint nem ez lehet az ok, hanem, hogy a kulisszák mögött folyamatosan konfliktusba került a kollégáival. Azt mondják, állandó szócsaták, akadékoskodás és hisztik jellemezték az ott tartózkodását.

„Folyamatosan kiabált, ha nem tetszett neki valami, tőle volt hangos a stúdió. Haragjának éppúgy áldozatul estek a színészkollégái, mint a készítők. Állandó volt a gyakorlatilag minősíthetetlen hangnem. Korábban Rozgonyi Ádámmal, aki pár évig volt a sorozat producere, egy párt alkottak, talán ezért vagy bármi másért, úgy érezte, hogy beleszólhat a történet folyásába” – a Borsnak egy bennfentes, aki azt is hozzátette, a színésznő nemcsak több és hangsúlyosabb szerepet akart a karakterének, hanem azt is megmondta, hogy szerinte me­lyik kollégája való a sorozatba, és melyik nem.

Sztárek Andrea dr. Morócz Emíliaként a Barátok közt-ben

A lap Sztárek Andreát is megkérdezte az elhangzottakról. „Egyet nem értés lehet, hogy volt, ez is az alkotófolyamat része, de soha nem emeltem fel a hangomat. Ezek mind koholt vádak! Az sem igaz, hogy én a kollégáimra azt mondtam volna, hogy távozzanak a sorozatból. Igen, gondolom néhány emberről, hogy nem színésznek való, sőt valójában sem az, mégis ott lehet, de nem is voltam olyan pozícióban, hogy én bárkinek a munkájáról dönthetnék” – mondta a színésznő.

Az UFA Magyarország, vagyis a Barátok közt gyártója csak röviden nyilatkozott az ügyben: „Mi vagyunk annyira tisztességesek, hogy nem bántjuk, aki nálunk dolgozott” – közölték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top