Sztárok

Ritka fotón Nánási Pál és az édesapja

Bár az utóbbi időben sokat hallottunk a Nánási család utazásairól, ezúttal a gyerekek és Nóri is otthon maradt, hiszen Pali az édesapjával egy apa-fia túrára indult.

Nánási Pál és Ördög Nóra utazásait a rajongók is nyomon követhetik, hiszen az eredeti Nánázsia után másféle részekkel is jelentkeztek: előbb az I LAPP YOU jött ki, amelyen a lapföldi kirándulásukat örökítették meg, majd volt egy szilveszteri különkiadás. Nemrég úgy döntöttek, hogy folytatják a vlogolást, hiszen Ördög Nóra követői imádják a különböző részeket. Most azonban egy kicsit szünetel a projekt, de Nánási Pál addig sem maradt utazópartner nélkül – az édesapjával ruccant ki. 

A sztárfotós és édesapja az Egyesült Arab Emírségekbe utaztak, előbb Dubajban néztek körbe, majd Abu-Dzabiba vezetett az útjuk. A képek bizonyítják, hogy az apa-fia túra nagyon jól sikerült, a rajongók pedig odavannak a papáért, és szerintük a kis Vencel egy az egyben az ő vonásait örökölte. Nánási Pál egyébként egy nekünk adott interjúban kihangsúlyozta, hogy számára mindig is nagyon fontos volt a család, és mióta elhunyt az édesanyja, még jobb a viszonya az apukájával, mint valaha. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top