Sztárok

Retrofotó Győzike és Bea kubai esküvőjéről

Gáspár Győző és a NAV háborúja tovább folytatódik, de a showman igyekszik a nehéz körülmények ellenére is pozitív maradni, és csak a jó dolgokra emlékezni. Ennek köszönhetjük Győziék esküvői képét.

Mint legutóbb kiderült, Győzike feljelenti az adóhatóságot, méghozzá azért, mert a NAV továbbra sem adja vissza nekik azt a 200 millió forintot, amit lefoglaltak a házkutatásnál. Ami egyébként járna, hiszen Gáspár Győző pert nyert a NAV ellen, amit mi közöltünk Gáspár Evelinnel a per után azonnal. Most azonban próbál nem a rossz dolgokon agyalni, és minél több időt tölteni a családjával. Talán ennek köszönhető az a kép, amelyet a showman a közösségi oldalán osztott meg.

Gáspár Győző és Bea asszony egyébként 1993-ban házasodtak össze, de azóta ötször megújították az esküt. Legutóbb 2013-ban, Salgótarjánban került sor a frigyre, amiről csak nagyon kevesen tudtak. A képen is látható, 2005-ös kubai esküvő azonban ország-világ szeme láttára zajlott, hiszen a Győzike show-ban mutatták meg a gyönyörű helyszínt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top