nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Pataky Attila szerint felesége egy 120 éves varázsló

Pataky Attila szerint felesége egy 120 éves varázsló

A 23 év korkülönbség ellenére is rajong egymásért az Edda frontembere és felesége, Orsolya. Pataky Attila elmondta, hogy mi a házasságuk titka, és egy titkot is felfedett a családjáról.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Pataky nyáron úgy döntött, hogy egy időre visszavonul, hiszen megviselte a turnézás és a rengeteg fellépés. Most viszont új erőre kapott, még a saját fogadalmát is megszegte, miszerint hétfő reggelre nem vállal műsort. Bár tőle nem szokatlan, egy váratlan bejelentést tett a Mokkában. Pataky Attilától nem állnak távol a furcsaságok, többször látott már ufót, sőt el is rabolták a földönkívüliek, amit egyébként egyáltalán nem titkol. Legújabb feltevése, hogy a feleségében egy 120 éves varázsló lelke lakozik. 

Az biztos, hogy nagyon kell tudnia, hiszen ezt a durva tempót nem mindenki tudná elviselni. Leültünk a karácsonyfa alá, körülbelül annyi időnk volt, amikor nem voltunk talpon

– kezdte a TV2-n Pataky Attila, majd a felesége is ráerősített: „Néhányszor tényleg úgy érzem, hogy 120 éves vagyok. Az elmúlt egy év tényleg brutális volt. Kértem is tőle, hogy ha lehet, akkor a következő 4 évben ne játsszanak Arénát.”

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon