nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
„B kategóriás csíra vagy” – eltalálod, kinek címezték válogatott beszólásaikat a hazai és külföldi celebek?

„B kategóriás csíra vagy” – eltalálod, kinek címezték válogatott beszólásaikat a hazai és külföldi celebek?

Kemény kritika, kritikátlan kirohanás, finomabb csipkelődés és masszív oltogatás is akad gyűjteményünkben, Frank Sinatrától Ganxsta Zolee-ig a legtalálékonyabb és leginkább kiakadt feladóktól. De kik voltak a címzettek?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Aki szereplésből él, arra valamilyen mértékig biztosan igaz, hogy felvágták a nyelvét, hiszen enélkül a nyilvánosság előtt nem nagyon lehet boldogulni. És bár az íratlan illemszabályokra tekintettel nem gyakran csillogtatják ezt a képességüket, néha azért csak elég messzire gurul a gyógyszerük a hírességeknek ahhoz is, hogy egymáson köszörülgessék e becses testrészüket, garantáltan feledhetetlen perceket szerezve ezzel a műértő közönségnek. Lássuk, ki mennyire emlékszik a maradandó pillanatokra: összeválogattunk néhány klasszikus beszólást celebektől – akad köztük durva kirohanástól komoly kritikán át a maróan cinikus megjegyzésekig sok minden –, a feladat eldönteni, hogy ki volt a célpont.

Még több beszólás az NLCafén:

Fenyő Iván Hajdú Péternek
Baukó Éva Zimány Lindának
Liptai Claudia Bereczki Zoltánnak 
Nádai Anikó Aureliónak

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon