Sztárok

„B kategóriás csíra vagy” – eltalálod, kinek címezték válogatott beszólásaikat a hazai és külföldi celebek?

Kemény kritika, kritikátlan kirohanás, finomabb csipkelődés és masszív oltogatás is akad gyűjteményünkben, Frank Sinatrától Ganxsta Zolee-ig a legtalálékonyabb és leginkább kiakadt feladóktól. De kik voltak a címzettek?

Aki szereplésből él, arra valamilyen mértékig biztosan igaz, hogy felvágták a nyelvét, hiszen enélkül a nyilvánosság előtt nem nagyon lehet boldogulni. És bár az íratlan illemszabályokra tekintettel nem gyakran csillogtatják ezt a képességüket, néha azért csak elég messzire gurul a gyógyszerük a hírességeknek ahhoz is, hogy egymáson köszörülgessék e becses testrészüket, garantáltan feledhetetlen perceket szerezve ezzel a műértő közönségnek. Lássuk, ki mennyire emlékszik a maradandó pillanatokra: összeválogattunk néhány klasszikus beszólást celebektől – akad köztük durva kirohanástól komoly kritikán át a maróan cinikus megjegyzésekig sok minden –, a feladat eldönteni, hogy ki volt a célpont.

Még több beszólás az NLCafén:

Fenyő Iván Hajdú Péternek
Baukó Éva Zimány Lindának
Liptai Claudia Bereczki Zoltánnak 
Nádai Anikó Aureliónak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top