Sztárok

Péter Szabó Szilviának a kislánya a legnagyobb kritikusa

Péter Szabó Szilvia úgy érzi, sikerült megtalálnia az egyensúlyt a fellépések és az anyaság között. Hamarosan új albummal jelentkezik.

A hétvégéken, amikor turnézok, a nagymamák segítenek, ők az állandó bébicsőszök, de ha korai időpontra esett egy-egy akusztikus koncertem akkor magammal vittem a kislányomat” – idézi a Blikk Péter Szabó Szilviát, aki boldogabb, mint valaha, és úgy érzi, megtalálta az egyensúlyt a fellépések és az anyaság között.

Az énekesnő elárulta, 14 hónapos kislánya volt az új dalok első számú kritikusa. „Nagyon szereti a dalaimat, rázza a kis fenekét, táncol. A még félkész dalok hallgatása közben, ha táncolni kezdett rájuk, akkor tudtam, hogy az biztos jó.

Péter Szabó Szilvia az új albumról elmondta, több mint egy évig készült. Nem véletlenül. „Olyan lemezt szeretnék adni a közönségnek, amire nagyon régóta vártak. Idézőjelben a Nox hangzás tér vissza, csak 2018-as köntösben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top