Sztárok

Nyári Dia büszkén pózol gömbölyödő pocakjával

Nyári Dia, a Barátok közt színésznője túl van az első trimeszteren. Frissen közzétett fotóján gyermeke édesapjával pózol.

Nyári Diát tavaly ősszel, a világ legromantikusabb városában, Párizsban jegyezte el szerelme, Kovács Dániel. A szerelmesek azóta elárulták, nem akarják elkapkodni az esküvőt, nemrég pedig az is kiderült, miért döntöttek így. Ahogy arról korábban itt írtunk, a Barátok közt színésznője gyereket vár, már az első trimeszteren is túl van.

A 14. hétben vagyok, és remekül érzem magam, jól viseltem az első három hónapot, csak ritkán voltam rosszul. És egy picit már látszik is – nyilatkozta a Best magazinnak a színésznő, aki a Barátok közt stúdiójában lett teljesen biztos abban, hogy várandós. „Nem bírtam ki hazáig, így a stúdióban jelent meg az a bizonyos jel. Aznap este moziba mentünk, de fogalmam sincs, miről szólt a film, csak arra tudtam gondolni, hogy babánk lesz” – tette hozzá.

Nyári Dia Facebook-oldalán osztott már meg képet gömbölyödő pocakjáról, Instagram-oldalán viszont most egy olyan fotót osztott meg rajongóival, ahol párjával közösen pózolnak. Íme:

Életem legszebb ajándékai #myfamily #mybabies #mylove #pregnant

Kovács Dániel (@danielkovacs5) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top