Sztárok

Nem bír magával Luxus Vivi

Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben sztárja 800 ezerért vesz babakocsit születendő kisfiának, pedig úgy döntött, hogy spórolni fog. De alapos indoka van, miért ragaszkodik ehhez a „luxusjárgányhoz” a kis Fecsó számára.

Luxus Vivien elhatározta, második gyermekének már nem fog 60 ezer forintért rugdalózót venni, mert felesleges, hiszen 2 hét alatt kinövi a baba, egy dologhoz azonban ragaszkodik: a 800 ezres babakocsihoz – tudta meg a Bors.

Nem mindegy például, hogy télen könnyedén vagy nehezen tolom a gyereket a hóban. Ez egy limitált kiadású babakocsi, amibe mózeskosarat is lehet tenni

– árulta el a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben sztárja.

Ám, hogy hova fog születni a csöppség, és mi lesz a neve, még a kismama sem tudja:

Olyan sok teendőm van mostanában, az esküvő és a leánybúcsú szervezése, a gyerekruhamárkám, hogy egyszerűen még arra sincs időm, hogy kitaláljam, mi legyen a kis Fecsó neve. A lakásunk is kicsi, a baba nem fér el. A luxuslakóparkban (…) pedig sem eladó, sem kiadó lakás nincs most

– panaszkodott a bulvárlapnak Luxus Vivi, aki április végére várja a kisbabát.

 

Pocaklakó…💙 Fecsó lassan elvegyülhet…👨🏽🤣 Barátokkal vacsi a Brussolaba 🐷🤪#mylove#pregnantlife#happy#love#babyboy#mommy💙

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés, Jan 14., 2018, időpont: 11:02 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top