Sztárok

Elton John kis híján meghalt

Elton John őszintén mesélt arról, miért döntött úgy, hogy felhagy a turnézással.

A 70 éves Elton John szerdán, rajongói legnagyobb döbbenetére bejelentette, hogy a stúdiómunkától nem, de a turnézástól végleg visszavonul. A popikon visszavonulás okáról a The Sun brit bulvárlapnak mesélt meglepő őszinteséggel.

Interjújában elmondta, hogy a számára is nehéz döntést azután hozta meg, hogy megfertőződött egy ritka, szélsőséges esetben halálos baktériummal. A fertőzést röviddel a hetvenedik születésnapja után kapta el, mikor egy fellépés miatt Chilében tartózkodott.

„Azután kezdődött, hogy hazatértem Nagy-Britanniába egy fantasztikus chilei turnéről, amit James Taylorral csináltunk végig. Már a repülőn rosszul éreztem magam” – idézte fel a történteket Elton John, majd hozzátette, csütörtökön már az intenzív osztályon feküdt, ahol további két napot töltött el. „Nagyon-nagyon közel voltam ahhoz, hogy meghaljak.”

A zenész őszintén elmesélte, hetekre volt szüksége ahhoz, hogy talpra álljon a fertőzésből, ez a tapasztalat pedig elég volt ahhoz, hogy újragondolja az életét. „Egy ilyen helyzetben szembesülsz igazán a saját halandóságoddal. És Isten látja lelkem, én még szeretnék időt tölteni a fiaimmal” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top