Sztárok

Nyári Dia gyereket vár

Nyári Diát még csak pár hónapja jegyezte el szerelme, Kovács Dániel, most pedig itt a következő örömhír: terhes a Barátok közt színésznője.

Nyári Diát a világ legromantikusabb városában, Párizsban jegyezte el szerelme, Kovács Dániel. A szerelmesek azóta azt is elárulták, hogy nem akarják elkapkodni az esküvőt, így elhalasztják pár hónappal. Most pedig az is kiderült, hogy miért döntöttek így. A Barátok közt színésznője gyereket vár, már túl van az első trimeszteren – írja a BEST magazin. 

„A 14. hétben vagyok, és remekül érzem magam, jól viseltem az első három hónapot, csak ritkán voltam rosszul. És egy picit már látszik is” – kezdte a lapnak a 24 éves Nyári Dia, aki párjával együtt nyáron döntötte el, hogy kisbabát szeretne. 

Egyszer édesapám azt mondta, bánja, hogy 31 évesen lett szülő, talán ha hamarabb történik, akkor lenne testvérem. De nemcsak ezért akartam anya lenni. Egyrészt tudtam, hogy Dani az, akire vártam egész életemben, másrészt ha az ember lánya érzi, hogy itt az idő, akkor mi értelme van késlekedni?

– tette fel a kérdést jogosan a színésznő, aki a babavárás körülményeiről is mesélt egy kicsit.

„Most picit erősebbek voltak a jelek, mint korábban, a szívem mélyén tudtam, hogy ezúttal valóban gyereket várok. Mindenesetre vettem egy terhességi tesztet munkába menet, de nem bírtam ki hazáig, úgyhogy a Barátok közt stúdiójában jelent meg az a bizonyos jel. Aznap este moziba mentünk, de fogalmam sincs, miről szólt a film, csak arra tudtam gondolni, hogy babánk lesz. Amikor hazaértünk, egyszerűen csak elmondtam Daninak. Sohasem láttam olyan szélesen mosolyogni.” 

További részletek a ma megjelent BEST magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top